dijous, 8 de novembre del 2012

"Flash mob " Fira de la Mediterrània, en què consisteix ?



La "flash mob " o mobilització espontània, és una acció organitzada en la qual un gran grup de persones ens reunirem de sobte a la plaça de Crist Rei amb l'objectiu de realitzar un acte inusual però a la vegada reivindicatiu en defensa de l'Escola Pública.
 
L'èxit de la convocatòria dependrà de que cadascú de nosaltres fem servir les xarxes socials per difondre la convocatòria entre amics i coneguts, i aquests a la vegada, facin el mateix per construir una gran cadena de comunicació i mobilitzar al màxim de gent.

L'acció constarà de dues parts:

A les 18:10 ens congelarem, és a dir, ens convertirem en estàtues durant uns minutets ( màxim 5 ) i d'aquesta manera crearem expectació entre les persones que circulin per carrer. Alguns companys gravaran l'acció en video i faran fotos dels participants i de la gent que contempli l'acció,  per posteriorment, fer un ampli reportatge per penjar a internet i difondre entre els mitjans de comunicació ( alguns ja ens han assegurat que ens ho publicaran ).
 Estàtua a Barcelona: en el nostre flash mobno cal venir disfressats !!!


A les 18:15 aproximadament ( si la Policia Local o els Mossos d’Esquadra no ens ho impedeixen ) tothom qui vulgui podrà situar-se en rotllana per ballar una sardana ( molt curteta ). Tindrem la complicitat d'un cotxe amb megafonia que ens permetrà escoltar la cançó.

I un cop s'acabi la sardana l'acte és dissoldrà i tothom marxarà.

A continuació us penjem un parell de vídeos, on algunes de les companyes que participen a l'Assemblea Groga ens fan una petita demostració dels 2 tipus de passos ( molt simples ) que componen la sardana que ballarem, per si algú els vol assajar:

Passos curts


Passos llargs














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada